Сезонът все още е подходящ за организиране на пътувания до екзотични дестинации. Но ако искате по-изгодни оферти за след половин или една година, то ви съветвам да започнете с плануването още отсега. Точно затова подготвих моя класация за екзотични преживявания, чрез които да опознаете нови култури и обичаи и чудати места. Ето няколко предложения, които може би знаете, а други не, но които ще ви оставят с безценни спомени от преживяното.

Бали, Индонезия. Бали е остров, който е известен с невероятната си красота и култура. Има множество храмове, водопади, плажове и красиви зелени гори. Там може да се запознаете с балийските танци, музика и ритуали, а вече предложенията за разнообразни преживявания за туристите са огромни.

Маями, Флорида. Маями е град, който предлага невероятни плажове, красива архитектура и богат нощен живот. Това е мястото, където може да се насладите на най-добрите ресторанти, барове и клубове. Но ви е необходима виза, за която може да кандидатствате и дори да получите 10-годишна с право на 6 месеца пребиваване в страната.

Сейшелските острови. Това е едно от най-екзотичните места в света, където ще откриете кристално чисти води, бели плажове, палмови гори и множество екзотични животни. Аз препоръчвам локацията за меден месец или пък за време с любимия човек, защото е много романтично.

Кападокия, Турция. Природният феномен е известен с невероятните си скални образувания, като и с направените от хората скални къщи и крепости. Може да изследвате множество пещери и подземни градове, а също и да се насладите на залези и изгреви от балон. Определено си заслужава.

Мачу Пикчу, Перу. Един от най-старите запазени градове, принадлежал на инките. Той е известен с невероятната си красота и пленяваща архитектура. Там може да се разходите из лабиринта от каменни стени и да разберете повече за тази загадъчна изчезнала култура. Локацията е подходяща за любознателните и търсещите мистика.

Google+ Comments

Интересни Tags: