Светът е пълен с невероятни дестинации, които просто трябва да бъдат посетени. Вече споменах някои от тях, но ето още предложения за екзотични места, които ще ви оставят без дъх. Сега е моментът да ги планувате!

Танзания. Държавата е една от най-известните дестинации в Африка, където може да посетите сафари и да наблюдавате дивите животни в тяхната естествена среда. Това е също така място, където може да опитате вкусни местни ястия и да се насладите на гостоприемството на танзанци. Пригответе се за нещо различно, защото е много диво, топло и екстремно.

Санторини, Гърция. Санторини е невероятен остров, който е известен със своите красиви бели къщи, сини куполи и пленяващи изгреви и залези над Егейско море. Сигурно сте виждали безброй снимки оттам, но от личен опит споделям, че дестинацията си заслужава. На живот е още по-хубаво!

Борнео. Той е третият най-голям остров в света и се намира в Югоизточна Азия. Известен е с неповторимата си природа, гори и богата флора и фауна. Там ще можете да наблюдавате редки и защитени видове животни, като например орангутани. Изглежда като истински земен рай с хиляди възможности за спокойна почивка или пък екстремна екскурзия.

Мексико. Страната предлага разнообразни дестинации с исторически забележителности, красиви плажове, богата култура и вкусна храна. Това е мястото, където ще можете да опознаете древната майска цивилизация и да се насладите на Карибско море.

Малдиви. Малдивите са островна държава в Индийския океан, която е известна с изключителната си красота и екзотика. Там ще може да посетите множество резорти, които предлагат различни видове развлечения и водни спортове. Локацията е препоръчителна за медени месеци и романтични почивки, които ще осигурят единение с партньора ви.

Успях ли да ви впечатля с някоя дестинация? Пожелавам ви да посетите мечтаната от вас и да създадете невероятни спомени. А после, може да ги споделите. 😉

Google+ Comments

Интересни Tags: