semeistvoЗдравейте приятели! Подбрах тази тема, защото напоследък ми прави впечатление колко много хората се отдалечават от близките си. Вярно е, че всеки си има своите проблеми, че живота е прекалено тежък и човек е лесно раздразним, но според мен не е правилно да си го изкарваме на близките си.

Семейството са нашата упора и хора, на които можем да разчитаме във всеки един момент. Когато всички други не са до нас по една или друга причина семейството ни са тези, които ще ни подадат ръка без дори да се замислят. Трябва да се уважаваме, обичаме и ценим. Живота е прекалено кратък за да се прекарва в караници, сърдене и т.н. Вместо това трябва да прекарваме повече време със семейството си и да се сближаваме все повече.

За мен лично семейството е на първо място и съм готов да направя всичко за тях по всяко едно време без никакви колебания от моя страна. Особено много обичам празниците, когато сме се събрали всички заедно празнуваме заедно и се веселим. Това са едни прекрасни спомени, които мисля всеки пази вътре в себе си и с радост си спомня за тях.

Именно заради това приятели, бих Ви посъветвал да се грижете за близките си и да ги подкрепяте за да не съжалявате един ден за пропуснато време и неизживените мигове.

Google+ Comments

Общи Tags: