Всеки е срещал такъв тип хора, които само с две приказки, които си размените с тях вече ще ви се иска да си сложите въжето на врата, да си теглите ножа по продължението на вените, да се хвърлите под влак, валяк или нещо особено тежко и то наведнъж. Този тип хора са способни да ви изсмучат цялата енергия и така да ви скапят настроението. И това не е просто фаза. Те са постоянно в това състояние и очароват с черногледото си възприемане на света. За тях няма положителни неща – винаги ще намерят нещо отрицателно и негативно, за което да се хванат или да го направят такова.

Разбира се подобен тип хора са повече от неприятни за общуване и много малко хора успяват да бъдат в тяхното обкръжение за дълго време. Това също е една от темите, които са особен проблем на този тип хора и продължават да трупат негативно отношение към света и всичко, което ги заобикаля.

Като пълна тяхна противоположност са хората, които търся и успяват да намерят положителното в почти всяка една ситуация. Те са усмихната и лъчезарни и ако познавате такъв индивид изключително добре, ще се чудите как намират сили да държат усмивките си на лицето си.

Такъв тип хора създават впечатление, че нямат абсолютно никакви проблеми, а всъщност това не е така. Те са затрупани с неприятности, но гледат това да не им влияе на личността, а да се справят със ситуацията и тя да отмине, като запазят усмивката на лицето си.

Аз лично се възхищавам на втория тип хора и упорито се опитвам да отбягвам първия. Разкажете ми за ваши познати, които отговарят на тези описания.

Google+ Comments

Общи Tags: