734112_1428241944059591_328003936_nАко ти се случи в даден момент в живота да си на ръба на оцеляването и да се спасиш, после все едно си се преродил и живееш нов живот, защото си много по-наясно с това, кое е най-важно за теб и как точно искаш да живееш!  Примери за такава трансформация има много, като един от тях е Ива Механджийска.  След като се сблъска с най-голямото препятствие в живота си, моделът реши да направи рязък завой и да започне да се занимава с нещо по-различно от модата и шоубизнеса – благотворителност.

Да, знам, че тук някои от вас биха се отнесли цинично и без доверие. Според мен обаче тя е напълно искрена и решена да помага – на изоставени деца, тежко болни и хора с увреждания. Преди Коледа се е провела и първата инициатива на нейната фондация – „АЗ съм с теб… на Коледа“, за набиране на средства за деца, живеещи в домове. Благотворителният търг е бил подкрепен от Светльо Кантарджиев, Диляна Попова, Никол Станкулова и много други познати личности, а събраната сума е стигнала за покриване нуждите на 4 домове, както и за подаръци на децата, и празнична вечеря.

Това, което Механджийска прави, е достойно за възхищение. Дано и за напред каузите на фондацията й жънат успехи и помагат все повече, на повече хора. Аз лично бих ги подкрепил когато ми се удаде възможност, а ако и вие желаете да го направите – можете да научите повече на сайта на фондацията www.imfoundation.eu

Google+ Comments

Общи Tags: