Забелязал съм, че ние хората обичаме да се оплакваме, да хленчим, да мрънкаме за всяка сполетяла ни ситуация. И за хубавото, и за лошото все ще намерим нещо в негативна посока, което да кажем. Предвид и протестиращите в момента, които понякога ми звучат като недоволни деца, искащи забавачка, няма как да не изразя мнението си и да кажа „Стига мрънкайте“.

С жалвания относно това колко зле е дадено нещо, няма как да променим живота си. Трябва ни действие. Трябва ни обединение. Трябва ни смисъл. Точно в тази връзка, за да ви напомня, че има и хубава страна, ви споделям едно видео. То е част от миналогодишната кампания на Career Show и на мен ми подейства много вдъхновяващо. Пък и смятам, че е изключително актуално дори и днес.

Добавям го в блога си и отделям специално място, не за да правя реклама на някого, а за да ви дам и положително съдържание с добавена стойност. Надявам се да успее да ви мотивира да споделяте хубавите си мисли, да действате, за да постигнете целите си и да неутрализирате излишното мрънкане на останалите.

Обръщам се и към протестиращите – аз подкрепям идеите ви, но моля ви, не се оплаквайте по новините. Ако действията ви не постигат нужния резултат, помислете как да се променят. Да кажем НЕ на мрънкането и ДА на добрите послания.

https://www.youtube.com/watch?v=QWCm-MmlqAQ&fbclid=IwAR0Eqh88WvpYew1Vg1dKUxRvsfd51jWOYZ1ss29vyPKtYKBfpHiMXexVlFo

Google+ Comments

Общи Tags: