Случвало ли ви се е да ви потрябват спешно пари назаем и да се чудите откъде да ги вземете, понеже е събота следобед? Допреди години подобна ситуация би представлявала проблем – вие или трябваше да чакате да стане понеделник, за да отвори банката или да се обърнете за помощ към някой познат.

За щастие, онези дни – когато заемите бяха достъпни само от понеделник до петък, от 8:30 до 16:30 ч. – са вече в миналото. Благодарение на непрекъснатото разрастване на онлайн услугите вече можете да получите кредит по всяко време на денонощието, без значение дали е работен или неработен ден.

В съвременния финансов свят идеята за достъп до кредити 24 7 е по-актуална от всякога. Всъщност тези заеми набраха доста голяма популярност и се превърнаха в една от основните тенденции в съвременната икономика както на световно, така и на местно ниво. Все повече хора у нас се обръщат към фирми като Vivus, когато имат спешна нужда от допълнителни средства. Бързите кредити 24 7, предлагани от Vivus, ви дават възможност да получите пари на момента и то при минимални изисквания. Тези заеми се отличават със своята простота и удобство. Можете да кандидатствате от всяко място с интернет връзка – включително от дивана вкъщи, офиса или дори докато се печете на плажа. А най-големият плюс е, че с кредитите от Vivus не сте ограничени от работно време – услугата е достъпна, винаги когато имате нужда от нея. След като бъдете одобрени, заявената от вас сума ще ви бъде преведена директно във банковата сметка или на каса на EasyPay.

Но защо достъпът до кредити 24/7 е толкова важен в днешния забързан свят?

В нашето бързо развиващо се общество финансови нужди могат да възникнат във всеки момент – било то спешно пътуване по празниците или неочакван разход в неделя следобед. Традиционното работно време на банките обикновено не може да отговори на тези изисквания. В такива случаи кредитните услуги, достъпни 24/7, могат да бъдат доста удобни и полезни.

Представете си следната ситуация: пиете си кафе в неделя сутрин вкъщи на дивана и съвсем случайно, докато си разглеждате Facebook-а, ви изскача страхотна оферта за почивка в Гърция. Цената обаче е валидна до понеделник сутрин, а вие ще вземете заплата чак в сряда. Чудите се какво да направите, тъй като никак не ви се иска да изпускате тази възможност. Тук е моментът, когато достъпът до бързи кредити 24/7 може да ви бъде от полза. Може да кандидатствате веднага и да получите желаната сума само до няколко часа или дори минути.

Бързите кредити онлайн ви дават възможност да вземете пари назаем, винаги когато имате нужда, независимо от това кое време на денонощието или кой ден от седмицата е. Тези заеми предлагат удобство и гъвкавост, отговаряйки на изискванията на нашето все по-бързо развиващо се и взаимосвързано общество.

млад човек брои пари от кредит

Бързи кредити 24/7 – какви са предимствата?

Тези заеми предлагат редица предимства пред традиционните банкови кредити.

  • Те са достъпни за по-широка група от хора. Онлайн кредиторите предоставят заеми на хора, които може да не могат да получат такъв от традиционна банка като студенти или пенсионери например.
  • Кандидатстването е много по-лесно и удобно. Няма нужда да посещавате клон на банка или да се срещате с кредитен служител, за да подадете своето заявление. Процесът е изцяло дигитален, което спестява доста време и усилия.
  • Без дълги времена на изчакване. Няма нищо по-досадно от това да чакате с часове на опашки, само за да попълните едно заявление за кредит. Да не говорим за получаването на одобрение за банков кредит, което може да отнеме седмици. Онлайн кредитирането елиминира нуждата от всичко това. Процесът на кандидатстване и одобрение отнема не повече от няколко минути. Получаването на средствата също става в рамките на половин-един час в зависимост от онлайн кредитора, който сте избрали.

За какво може да използвате един такъв кредит?

Казано накратко, за всичко. Можете да използвате средствата за покриване както на спешни и неотложни разходи, така и в не толкова належащи ситуации. Ето някои примери кога бързите кредити 24/7 могат да ви свършат работа:

  • Трябва да направите спешен ремонт вкъщи – ако например имате някакъв теч, счупен прозорец или друг проблем, който не търпи отлагане;
  • Вашият бойлер, климатик или друг домакински уред се е развалил и трябва да го подмените с нов;
  • Колата ви се нуждае от ремонт;
  • Налага ви се бързо да покриете неочаквана сметка;
  • Искате да се възползвате от някаква промоционална оферта;
  • Просто имате нужда от малко финансова подкрепа, докато получите следващата си заплата.

Кредитите 24/7 могат да бъдат полезни в много ситуации. Добре е да имате предвид обаче, че те ще ви свършат работа, само ако става въпрос за покриване на по-малък разход – нещо от сорта на 1000 – 2000 лв.

Каква е процедурата за кандидатстване за бърз кредит 24/7?

Процесът на кандидатстване обикновено е прост и ясен, като в повечето случаи може да бъде завършен за по-малко 10 минути. Всичко, което ще трябва да направите, е да изберете онлайн кредитор и да следвате стъпките, предоставени на техния уебсайт. Обикновено няма да имате нужда от никакви документи освен валидна лична карта.

След подаване на заявлението фирмата кредитор бързо ще прегледа предоставената информация и ще ви изпрати отговор. Ако бъдете одобрени, вие ще получите желаната сума след няколко часа, а може и след няколко минути – всичко зависи от времето за обработка на кредитната компания.

Google+ Comments

Интересни Tags: