В предходния материал в блога ви дадох няколко причини да си подарите красива усмивка по най-съвременния и удобен начин. Ако той не ви е убедил да пристъпите към действие, ще ви дам още 6 лично изпитани тласъка да се сдобиете с алайнери.

Няма да повлияе на социалния ви живот
Имате важно събитие и не искате да се ограничавате с поставянето и свалянето на алайнерите? Няма проблем. Можете да направите изключение и да не ги носите през тези часове. По-късно ще да компенсирате загубеното време, преди да преминете към следващия комплект шини.

Ще можете да видите как ще бъде усмивката ви
Тази ортодонтска система от прозрачни подравнители се планира от ортодонтите чрез 3D софтуер. Благодарение на него ще можете да видите крайния резултат преди да започнете лечението. По този начин ще се мотивирате и ще повярвате в ползата от носенето на този тип шини.

Ще проверявате напредъка си седмица след седмица
Обикновено шините се сменят на всеки 10-20 дни според индивидуалната програма. По този начин ще виждате напредъка си шина по шина, седмица след седмица, докато получите перфектната усмивка.

Няма повече рани
За разлика от брекетите, които причиняват рани поради триенето в устната кухина, алайнерите са меки и напълно приспособени към вашите зъби. Така няма да получите никакъв вид нараняване.

Няма повече спешни случаи
Скобите могат да се разхлабят, да се скъсат ластиците, да се отлепят. Но алайнерите не причиняват такъв дикомфорт, защото няма какво да им се повреди. Това означава, че няма да ви се налага да ходите в клиниката за “спешни” случаи.

Можете да практикувате спорт без риск
Топка в устата с брекети може да бъде доста болезнена, но с алайнерите нямат такава опасност. Нещо повече, шината ще помогне да се предпазят зъбите в случай на получаване на някакъв вид удар.

Google+ Comments

Интересни Tags: