Незнам колко от Вас обичат това занимание, но за мен то е доста забавно и интересно. Много обичам да се съберем с приятели и да отидем за няколко дни някъде сред природата, да си разпънем палатките и да хвърлим въдиците във водата. За мен това не е само заради самия риболов, а и заради времето, което прекарвам със своите приятели, което всъщност е незаменимо. Да си запалим лагерен огън, на който след това ще си приготвим вечерята и около, който ще се топлим и приказваме. На сутринта е много забавно, когато проверяваме кой какво е хванал и се шегуваме с тези, които нямат никаква рибка или е някоя малка.

Не разбирам бракониерите, които отиват, опъват своите мрежи и развалят цялото удоволствие от това да си на риба. В повечето случаи те са водени от това, че ще я продадат, но това е нещо което аз не одобрявам. Също така обичам да гледам и риболовните канали, които дават по телевизията.От тях можем да научим много нови неща, които да изпробваме, когато отидем за риба.

Аз и моите приятели сме от хората, които обичат да правят всичко по правилата и никога не сме си позволили да отидем да ловим някъде, където е забранено или без билет. Това за нас е едно прекрасно хоби и това, че трябва да си платим някаква такса не би ни спряло да се забавляваме.

Google+ Comments

Общи Tags: