Всички знаем, че идва краят на годината. В малкото оставащи дни до новото преброяване ни се иска да направим толкова много неща. Сигурно и в този момент е време за равносметка – за постигнатото и за новите цели.

Вместо обаче да философствам излишно, искам само да ви отправя един специален поздрав. Вярвам, че с позитивни мисли и желания ще направим прехода от 2022 към 2023 истински добър и усмихнат.

Пожеланието ми към вас се състои само от едно изречение. И дано да е достатъчно силно, че да ви накара да се замислите и да формулирате правилно своето.

Вярвам, че най-доброто идва – пожелавам си да съм готов/а за всичко, което ми предстои и да го приемам с разбиране и любов.

Може да ви звучи като онези фрази от мотивиращите книги. Обаче от моя опит до момента съм установил, че ние самите не знаем какво е най-доброто за нас. Често нашите копнежи ни отвеждат в коренно различна и тъжна посока. Когато обаче сме готови да се отклоним от пътя си и да видим всичко около нас – тогава сме готови да постигнем всичко.

Така че пожелавайте си за 2023 година да сте достатъчно отворени към света и да не следвате дословно изведените си цели. Знайте посоката, но не предначертавайте пътя си.

Google+ Comments

Общи Tags: