Музикалният вкус на хората не е еднакъв. И няма как да бъде. Защото най-вероятно ако беше, то музиката, която се правеше и предлагаше на хората щеше да бъде много еднообразна, а това, нека си го признаем, си е доста скучно.

И въпреки това съществуват едни такива хитове, които се харесват на почти всички. Остават за поколенията и най-интересното е, че дори хора, които не са съвременници на изпълнителите, продължават да обичат тези песни и да ги слушат с удоволствие.

За това да се направи хит, няма универсална рецепта. Въпреки че много хора са се опитвали да разработят подобен софтуер, който да изчисли, кои ще са правилните хармонии, за да привлекат вниманието и интереса на масите. За да стане хит една песен е необходимо сърце. Сърцето и талантът са нещо, с което творците се раждат, но само благодарение на упорит труд – развиват и надграждат.

Тук са подбрани 100 от най-любимите песни за всички времена, както гласи заглавието. Насладете им се и ми кажете колко от тях са ваши любими песни също!

 

Google+ Comments

Общи Tags: