От декември месец сме на фаза подаръци. Първоначално коледните, после през януарските празници, а сега Св. Валентин и осми март. Може би и с последния ще се сложи край на серията от подаръчни изненади. Но докато дойде този момент, то трябва да помислим за още няколко идеи, които да реализираме.

Едно от моите предложения е да създадете собствена картина, която да подарите в знак на признателност. Тук няма значение пола, а само желанието.В интернет може да откриете различни магазини, които ще могат да изпринтят снимка или картинка на платно. Заедно с това ще отбележат цветовете с номера и ще добавят бои. Оцветете вие или пък го подарете така – ще е много оригинално.

Следващото интересно предложение е за подарък на цяло звездно небе. Как е възможно това? Тук имате два варианта. Единият е свързан със запечатване на точния момент от ваша среща, раждане на дете или каквото друго ви идва. Дизайн, красота и послание. Отново може да потърсите подобни звездни отпечатъци в различни сайтове.

Другата опция е да подарите звезда, която да е кръстена на съответния човек. Тук може да изберете прякор или каквото искате названия – ограничения няма. Отново в онлайн платформа посочвате желаната от вас звезда, давате ѝ име, заплащате и получавате сертификат за новото кръщение.

За любителите на традиционните подаръци като бижутата например, давам още една идея за разчупване. Не се стремете към нещо скъпо, 100% от благороден метал или пък на известна марка. Потърсете в ателиетата за ръчна изработка на бижута от естествени камъни, заредени с определена сила. Също така може да видите и интересни дизайни, които веднага привличат погледа, макар да не са скъпоценни.

Това са само малка част от моите предложения за малко по-специални подаръци. Ако ви са се сторили интересни или са грабнали вниманието ви, може да помисля и за още. Тях ще добавя в друг текст, така че следете блога. Надявам се информацията да ви е била полезна.

Google+ Comments

Общи Tags: