Искате да се усмихвате повече, но нямате самочувствие, че зъбите ви изглеждат добре? Не искате да носите метални брекети, за да не навредите още повече на визията си? Спокойно, вече има модерен начин, който ще коригира усмивката без дискомфорт. Давам ви 6 причини, заради които може да се насочите към невидимите алайнери.

Никой няма да разбере, че ги носите
Прозрачните подравнители са шини, направени с точния размер на челюстта ви и прилепващи върху зъбите. Това ги прави практически невидими. С тях можете да се усмихвате, да говорите, да ядете … и всичко това, без никой да забележи, че коригирате усмивката си едновременно с това.

Много са удобни
За започване на лечението е необходимо да извършите интраорално сканиране. То дава триизмерно изображение – перфектно копие на устата, така че шините да пасвнат перфектно на зъбите. А това осигурява максимален комфорт за носещия ги.

Можете да ядете каквото искате
Алайнерите са подвижни – можете да ги свалите, за да ядете или пиете. Няма да има ограничения, както при брекетите, с които ще трябва да се лишавате от всяка твърда храна, за да не ги застрашите от счупване.

Можете да си миете зъбите както обикновено
След като приключите с храненето, можете да миете зъбите си по обичайния начин. Няма да са ви необходими специални четки, пасти или конци за зъби.

Те коригират същите проблеми, както и брекитите
Докато преди време алайнерите бяха ограничени до коригиране на леки неправилни позиции, днес те са в състояние да коригират всеки проблем. Последните иновации дори дават възможност за разрешаване на челюсти – често срещан проблем в юношеството.

Самочувствието ви ще се повиши
Прозрачните шини ще ви помогнат да останете мотивирани за лечението. Ще видите промени бързо, ще усетите как усмивката ви е по-красива и хармонична с всеки изминал ден.

Google+ Comments

Интересни Tags: