Сигурно вече сте се сетили, че ще говоря за песента на Брайън Адамс – Summer of 69. Всичко идва от това, че изобщо не съм планирал в лятната си отпуска да ходя на море, да правя нещо специално, по-различно от това да мързелувам и почивам – малко у дома, малко сред близки по родните места. За пръв път ми се случва нещо подобно – аз съм от онези личности, които започват да организират отпуската си 4-5 месеца по-рано, по възможност с много приятели, алкохол, добро настроение, плаж, интересни места и други “благинки” 🙂

Тази година обаче всичко това липсваше, но без да ми липсва! Чух песента на Брайън Адамс и вместо да се натъжа, се зарадвах! Сетих се за моето собствено “лято от 69-та”, което макар и преди десетилетие, беше неповторимо изживяване, с безброй диви, забавни, любовни, еротични и други приключения! С още по-голяма радост установих, че тези времена не ми липсват, само са оставили страхотен положителен отпечатък за цял живот.

А вие имате ли такова лято? Искате ли да се повтори, или и вие като мен смятате, че сте надживели този начин на забавление и бушуващи емоции?

Google+ Comments

Общи Tags: