Жена – една дума, а с толкова много значения. Всеки от нас вижда жената различно. Понякога тя е силна и борбена, недаваща друг да я докосне. Друг път е нежна и деликатна, търсеща закрила и утеха. Трети път е необятна и неразгадаема, като че ли е като огромна вселена от сребърна бижутерия.

Всичко това видях аз само за един миг при моята съпруга. Той бе провокиран от скъп подарък, който ѝ направих – сребърна гривна, сребърен синджир и сребърни талисмани от онлайн магазина Viano. Повод нямаше и може би това бе голямата изненада, на която се дължаха тези така истински и натурални женски реакции. Защото вярвам, че подаръци, и в частност бижута, не трябва да бъдат обвързани с повод.

От моя опит мога да споделя, че щом успеете да впечатлите жена по този начин, значи ще ви се разкрие тази цяла вселена от емоции. Когато аз подадох сребърните бижута на моята жена, тя разкри всички това. Грижливо подготвени в красива кутийки и подарени с много любов. Ето толкова малко е необходимо, за да зарадвате и себе си, и любимия човек.

След като моята съпруга получи своята изненада, едновременно в очите ѝ видях детската чиста радост. После прояви характер като не позволи аз да поставя талисманите и сребърните верижки върху нея. Но в момента, в който ги сложи, стана нежна, сякаш сияеше. Като истинско слънце, но от сребро. А тази гледка определено си заслужава.

Малките моменти разкриват колко силна е любовта, от тях всичко се вижда. Затова е важно да ги създавате. Големите неща и без друго си се случват и идват, искани или не. В моя случай бяха необходими само малко сребърен Viano блясък и момент на изненада. Именно от тях се разкри необятната вселена на същността на жената.

Google+ Comments

Интересни Tags: